Partnerzy

Partnerzy

Bezpieczny esklep 2013 e-Gazele Biznesu 2014 e-Gazele Biznesu 2015

Polityka prywatności

Państwa dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie przez właściciela drogerii Vitasfera - Dolnośląską Grupę Apteczną Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Czeremchowej 6.

Powierzone nam dane, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą w celu:

- założenia konta Klienta i realizacji zamówień,

- przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych (tzw. Newsletter) - o ile Klient wyrazi na to zgodę.

Klientowi przysługuje prawo dodo cofnięcia swojej zgody na otrzymywanie Newslettera w każdej chwili za pomocą Formularza Rezygnacji z Newslettera.

Prawo dostępu do danych

Każdy Klient po zarejestrowaniu się ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.  Powierzone nam dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa:

- Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.).

- Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.).

- Rozporządzenie z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Gwarancja bezpieczeństwa

W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów:

- Firmy kurierskie: DPD, InPost, Poczta Polska
- Operatorzy systemów e-płatności: PayBynet, Dotpay

Ponadto, podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

Pragniemy zapewnić, że Państwa dane nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom, a ich przesyłanie odbywa się w bezpieczny sposób, z wykorzystaniem technologii szyfrowania, co uniemożliwia ich przechwycenie.

Infolinia

Cellulit - kompendium wiedzy

2017-01-16

Co to jest Cellulit? Cellulit (inaczej nazywany obrzękowo-włókniejącym zwyrodnieniem tkanki łącznej, guzkowym twardniejącym zwyrodnieniem tłuszczowym, lipodystrofią typu kobiecego - GLD, zmianami zwyrodnieniowymi tkanki podskórnej, panikulopatią obrzęk

Produkt dnia

Produkt dnia

Dermedic Linum Emolient Regenerujący krem do rąk, 100 g

Dermedic Linum Emolient Regenerujący krem do rąk, 100 g 8.99 zł
Do koszyka

DERMEDIC HYDRAIN 2 krem intensywnie nawilżający, 50g

DERMEDIC HYDRAIN 2 krem intensywnie nawilżający, 50g 15.99 zł
Do koszyka

Newsletter

Newsletter


Dowiaduj się pierwsza(y)
o naszych nowościach, promocjach i wyprzedażach:

płatności elektroniczne w drogerii internetowej Vitasfera

© 2011-2017 by Drogeria Internetowa Vitasfera | wykonanie logo red wrocław