Partnerzy

Partnerzy

Bezpieczny esklep 2013 e-Gazele Biznesu 2014 e-Gazele Biznesu 2015

Polityka prywatności

Państwa dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie przez właściciela drogerii Vitasfera - Dolnośląską Grupę Apteczną Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Czeremchowej 6.

Powierzone nam dane, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą w celu:

- założenia konta Klienta i realizacji zamówień,

- przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych (tzw. Newsletter) - o ile Klient wyrazi na to zgodę.

Klientowi przysługuje prawo dodo cofnięcia swojej zgody na otrzymywanie Newslettera w każdej chwili za pomocą Formularza Rezygnacji z Newslettera.

Prawo dostępu do danych

Każdy Klient po zarejestrowaniu się ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.  Powierzone nam dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa:

- Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.).

- Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.).

- Rozporządzenie z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

Gwarancja bezpieczeństwa

W celu realizacji umowy sklep internetowy może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów:

- Firmy kurierskie: DPD, InPost, Poczta Polska
- Operatorzy systemów e-płatności: PayBynet, Dotpay

Ponadto, podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

Pragniemy zapewnić, że Państwa dane nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom, a ich przesyłanie odbywa się w bezpieczny sposób, z wykorzystaniem technologii szyfrowania, co uniemożliwia ich przechwycenie.

Infolinia

Odnawianie przez złuszczanie cz.1 - Przebarwienia

2014-10-29

Morze, plaża, wysokie temperatury… to wszystko niestety już za nami. Godziny spędzone na słońcu dały się we znaki- efekt? Przebarwienia, nierówna struktura skóry, wysuszenie albo nadmierne przetłuszczanie i wysyp przykrych niespodzianek. Dotyczy to równie

Produkt dnia

Produkt dnia

Avene Couvrance, fluid korygujący, SPF 15, naturalny 02, 30 ml

Avene Couvrance, fluid korygujący, SPF 15, naturalny 02, 30 ml 43.18 zł
Do koszyka

Avene Zestaw Antirougers Nawilżająco-ochronny krem do skóry naczynkowej SPF20 40ml + Couvrance Zielony korektor w sztyfcie SPF20, 3g

Avene Zestaw Antirougers Nawilżająco-ochronny krem do skóry naczynkowej SPF20 40ml + Couvrance Zielony korektor w sztyfcie SPF20, 3g 42.59 zł
Do koszyka

SVR Sun Secure Creme SPF 50+, 50 ml

SVR Sun Secure Creme SPF 50+, 50 ml 45.64 zł
Do koszyka

SVR Zestaw Sun Secure Creme SPF50+, 50 ml + Apres-soleil, 50 ml

SVR Zestaw Sun Secure Creme SPF50+, 50 ml + Apres-soleil, 50 ml 50.71 zł
Do koszyka

Avene Couvrance, podkład w kompakcie, Mat effect SPF 30, porcelanowy 1.0, 10 g

Avene Couvrance, podkład w kompakcie, Mat effect SPF 30, porcelanowy 1.0, 10 g 41.73 zł
Do koszyka

SVR Sun Secure Apres-Soleil, 200 ml

SVR Sun Secure Apres-Soleil, 200 ml 43.47 zł
Do koszyka

Avene Couvrance, podkład w kompakcie, Mat effect SPF 30, piaskowy 3.0, 10 g

Avene Couvrance, podkład w kompakcie, Mat effect SPF 30, piaskowy 3.0, 10 g 41.73 zł
Do koszyka

SVR Sun Secure Fluide SPF 50+, 50 ml

SVR Sun Secure Fluide SPF 50+, 50 ml 45.64 zł
Do koszyka

Newsletter

Newsletter


Dowiaduj się pierwsza(y)
o naszych nowościach, promocjach i wyprzedażach:

płatności elektroniczne w drogerii internetowej Vitasfera

© 2011-2017 by Drogeria Internetowa Vitasfera | wykonanie logo red wrocław